Hygge kids - Over ons

Het idee om Hygge Kids te starten is ontstaan tijdens de zwangerschap van onze eerste dochter Paulien. De lege kinderkamer met 4 witte, kale muren moest en zou omgevormd worden tot een ideale ruimte voor onze kleine prinses om in te slapen, spelen en op te groeien. We startte de zoektocht naar leuke meubeltjes en decoratie, geïnspireerd door Scandinavisch design en dit bleek moeilijker te zijn dan verwacht. Uiteindelijk hebben we al onze spulletjes gevonden bij verschillende webshops verspreid over de hele wereld, met hoge verzendkosten tot gevolg.

Aangezien we de zoektocht naar leuke spulletjes voor in de kinderkamer heel leuk vonden kwam het idee op om zelf een webshop op te starten. Wij zoeken graag de leukste spulletjes voor u!

Het doel van Hygge Kids is om één webshop aan te bieden waarin je alles kan vinden om baby- en kinderkamers op een stijlvolle manier in te richten. Aangezien onze middelen niet onbeperkt zijn, zijn we gestart met een selectie van leuke, meestal kleine merken. Er zullen steeds meer leuke producten en merken toegevoegd worden aan ons assortiment.

Heb je zelf feedback of suggesties tot verbetering dan horen wij dit graag! Via de contact pagina kan je ons altijd bereiken.


Alvast veel plezier in onze webshop!

Sarah & Joeri

 

Sarah_Joeri_Paulien_Webshop_Hygge_Kids